Articles

Ens hem especialitzat en el màrqueting digital per al sector turístic. Amb el direcotrituristic.cat volem donar una eina per a empreses turístiques per conèixer, entendre, adquirir metodologies i obtenir recursos per a fer més visible el teu espai web.
Si també ets un professional i vols col•laborar amb la publicació d’articles escrits per a tu, si et plau, posa’t en contacte amb nosaltres que estarem contents de publicar-te l’article.

També si representes un allotjament, agencia de viatges, etc. Volem donar-te un espai per publicar les teves notes de premsa.

Màrqueting Turístic

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Posicionament web

10 Errors a Evitar en el Posicionament Web

10 Errors que s’han d’evitar per posicionar la pàgina web en els motors de cerca. Aconseguir visites a través de tècniques SEO.

Com aconseguir tràfic a un Negoci Online: SEO o Xarxes Socials?

El màrqueting online ha de canviar estratègies per aconseguir atraure visitants al negoci online. Combinar les Xarxes Socials i el SEO és la tendència d’aquests últims temps.

Com escriure articles publicitaris

Per promocionar la vostra empresa online, una eina efectiva és publicar articles sobre aquesta en blogs, directoris i altres pàgines web.

Com Trobar Enllaços d’ Entrada de Qualitat

Aquest article ens perfila quins enllaços d’entrada són de qualitat i quins cal evitar perquè la nostra pàgina web sigui valorada positivament per Google.

Enllaços Externs

Perquè necessito Enllaços Externs?

Els enllaços externs o backlinks son enllaços d’altres espais web que apunten a la teva pàgina web. Aquests serveixen per obrir nous camins cap al teu espai i obtenr més visites però també són utilitzats per els motors de cerca per valorar la teva pàgina web.

La importància de l’Intercanvi d’Enllaços

Quan ja tenim la web creada, una de les coses més elementals és promocionar-la. No només és important tenir bons continguts i inscriure-la als cercadors, també hi ha un treball constant de cerca d’enllaços cap a la pàgina web per permetre als usuaris arribar-hi.

SEO, SEM, SMO, SMM, SERP, SERM?

Amb aquest article volem aclarir algunes de les sigles (SEO, SEM, SMO, SMM, SERP, SERM) que utilitzem quan parlem de màrqueting on-line, què signifiquen i en què consisteixen.