La importància de l’Intercanvi d’Enllaços


Quan ja tenim la web creada, una de les coses més elementals és promocionar-la. No només és important tenir bons continguts i inscriure-la als cercadors,  també hi ha un treball constant de cerca d’enllaços cap a la  pàgina web per permetre als usuaris arribar-hi.

L’intercanvi d’enllaços ha sigut una de les tècniques més populars i d’augmentar el tràfic a la web i permetre als robots restrejadors dels buscadors donar importància a la pàgina web. El mètode més eficaç és acudir als Directoris d’enllaços o directoris web que són nius d’enllaços classificats per categories i/o subcategories, territorials, temàtics, sectorials, etc.  Els podem trobar gratuïts, de pagament, en diferents idiomes, temàtics, etc. allò que importa sobretot  és escullir-los bé i enllaçar-nos-hi bé. Hem de tenir en compte que ara Google penalitza els ‘enllaços de pagament  i la massificació d’aquest a la pàgina web.

Per enllaçar-nos-hi bé entenem per exemple, que el text que enllaça a la nostra web hauriem utilitzar les paraules claus amb les quals volem que els usuaris arribin al nostre lloc web. El títol també hauria de tenir les paraules clau per afavorir  l’augment del PageRank. La majoria d’aquest directoris volen un enllaç recíproc;  serà el moment de plantejar-se crear una secció dins de la web de “pàgines amigues” o crear un directori annex a la nostra pàgina principal. Sempre i quan no abusem creant una secció d’aspecte horrible.

Per norma general hem  d’intentar que els enllaços neixin de webs d’informació relacionada amb la nostra. Hem de cuidar la imatge dels nostres enllaços, és a dir que no apareguin en webs amb mala reputació.

Intentar que els enllaços vinguin de pàgines amb PageRank alt, totes són vàlides però com més alt millor. Hi ha diverses webs per la xarxa que t’indiquen el PageRank i bastants plungins. Aconsellem  la barra de Google (solament disponible per a Internet Explorer i per Firefox);  però a part hi ha moltes més opcions interessants.
Altres tècniques per aconseguir enllaços són les xarxes socials per la seva ràpida difusió.
Però sobretot ha de ser un treball diari i constant perquè és necesàri per la visibilitat de la web  molt productiu.

Nosaltres oferim dos directoris d’Intercanvis que us podeu inscriure fàcilment i gratuïtament. Ambdos directoris tenen PageRank 3:
A OnCat | Directori web temàtic en català està pensat per donar relleu a aquelles empreses que actuen als països catalans i que utilitzen el català com a mitjà per comunicar-se.
També tenim LinksLab | Intercambio de enlaces que admet pàgines en qualsevol idioma, només s’exigeix pàgines web de qualitat i amb un PageRank mínim de 2.


Deixa una Resposta