Perquè necessito Enllaços Externs?


Enllaços ExternsEls enllaços externs o backlinks son enllaços d’altres espais web que apunten a la teva pàgina web. És el vincle que presenta una pàgina web cap a una altra. Un usuari d’un blog per exemple, pot arribar a la teva pàgina web gràcies a un enllaç present en un article.
La idea de construir una bona quantitat d’enllaços externs sembla simplement per augmentar el tràfic de visites al teu espai web. Com més camins d’accés, més visites i quantes més visites, més vendes.
Tot i així, no s’acaba aquí el motiu dels enllaços externs. Google i els altres grans motors de cerca com Yahoo i Bing utilitzen aquests enllaços per a valorar la teva pàgina web i per tant donar-li importància dins els resultats de cerca d’una paraula clau.
És per això que és essencial que no només hi hagi quantitat sinó també qualitat d’enllaços externs. Dit d’una altra manera, els enllaços ha de ser optimitzats per els motors de cerca perquè siguin útils per a el posicionament de la pàgina. Els motors de recerca han de poder valorar que el teu espai web sigui pertinent i fiable i ho fan si aquest és enllaçat per una pàgina popular.
Aconseguir bons enllaços que assenyalin directament la vostra pàgina web no és una feina fàcil. Els enllaços han de provenir de pàgines web importants, o millor dit, pàgines rellevants dins dels paràmetres dels cercadors. I aquestes pàgines no sempre és fàcil aconseguir que t’enllacin. Per això normalment es deixa a un professional SEO aquesta tasca. Cal creativitat i paciència per portar endavant una bona campanya de backlinks.
Algunes de les maneres per aconseguir enllaços de qualitat són simplement demanar a la pàgina que t’agradaria vincular-te que afegeixi el teu enllaç, a canvi, li pots oferir tu un enllaç cap a la seva pàgina. Tingues en compte que aquesta pàgina ha de ser de la mateixa llegua i del mateixa temàtica. Alguns directoris ofereixen la publicació de l’enllaç sense intercanvi però normalment aquest és de pagament com en el cas de Yahoo, d’altres com el cas de Demoz és gratuït tot i que costa molt que t’agreguin.
És molt recomanable la creació i l’actualització constant d’un blog de la temàtica de la teva pàgina web utilitzant worpress o blogger que et donen una bona qualitat a l’enllaç que hi col•loques. També aprofita dels perfils i els recursos dels social media, linkedin, facebook, twitter, ping, you tube, etc. per generar un enllaç de qualitat.


Deixa una Resposta